Ne demek?

Wiki Article

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu baplar baz olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Kullanılacak nefer nüshası 100 kişgüzel aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Amerikan bar veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Etkili sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yazgı kurtarmaktadır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta hakikat oluşturulan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve hareket afetlerinde de en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın kapısı yangın merdiveninin önemi, insanoğluın sevimliını kurtardığında daha dobra anlaşılacaktır.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir korku anında kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak gestaltda olmalıdır.

Alanında kompetan ve sertifikalı kaynakçılarımızın ulamaları ile her projeye mütenasip yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye olmak; dayanıklı, bediiyat baplara en mütenasip fiyatlarla iye yapmak yürekin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden usa vurma olgun alabilirsiniz.

Report this wiki page