yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı nedir ve ne alışverişe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini elde etmek yürekin kullanılan bir kapıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da kötüı kesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli hava oluşturur.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Binaların yapısına amelî kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı strüktürsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Kullanılan kapı fitili bâtınin tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlanabilir.

Domestik itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçmüterakki, yangın merdiveni düşünceını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın bütün aranjör gereklilikleri hakkındaladığından ve güvenli bir boşaltma rotası sağlamada hatırlı evetğundan güvenli olurlar.

Konstrüksiyonların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin gestaltlmasına cevaz verilmektedir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en koskocaman avantajı duman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın ve müstacel hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söyleyiş edilen bu kanat temelı modellerde normal kapı koluna analog. 

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına nazaran belirli yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) makul durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseri silindirik veya dairesel bir muhafaza içre mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni alelumum sınırlı dış alana mevla yahut bediiyat endişeların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yanıdizi firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetçi altına alınmasına yardımcı evet ve yangının öbür bölümlere yangın kapısı yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page